Mančester podrhtava, kvote se okrenule, Venger potvrdio Aleksisov odlazak: Sve gotovo u narednih 48 sati!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester podrhtava, kvote se okrenule, Venger potvrdio Aleksisov odlazak: Sve gotovo u narednih 48 sati!

Još jedna transfer bomba...

Nema više nikakve dileme, Arsenal se predao, Arsen Venger kapitulirao i otvorio je vrata prodaji Aleksisa Sančeza.

Posle poraza od Bornmuta, Venger je priznao da je bitka za Sančeza izgubljena i da se u narednih 48 sati očekuje konačna doluka.

„Može da se desi danas, sutra ili da se ne desi uopšte. Sve će biti odlučeno u narednih 48 sati. Nisam hteo da igra jer nije u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fokusizan na klub. Prethodnih dana bio na „stendbaju“ zbog odluke koju mora donese“, potvrdio je Venger.

Sančez u Mančester Sitiju - 2,35! Sančez u Mančester Junajtedu - 1,50!

Pitanje je samo na koju stranu Mančester će krenuti Čileanac - plavu ili crvenu? Siti nudi 20.000.000 funti Arsenalu i oko 300.000 funti nedeljno igraču. Arsenal bi da izvuče oko 35.000.000 funti za igrača kojem ugovor ističe na kraju sezone. Mančester Junajted je spreman da plati ono što Venger traži, spreman je i da plati 350.000 funti nedeljno Sančezu, ali i da napuni džepove menadžeru Fernandu Felicijeviču koji posreduje u transferu. Junajted mu nudi 10.000.000 funti provizije! Jasno je da je Murinjova ponuda jača, ali i da bi igrač radije nkod Gvardiole u Siti...

Venger kaže da još nije odlučeno...

„Aleksis je neodlučan u ovom trenutku. Situacija nije odlučena, ni u ovom, ni u onom pravcu. Zato sam ga ostavio kući da razmisli o svemu“, rekao je Venger.

Dok se čeka da Aleksis prelomi, transfer zavisi od još jednog uslova. Dovođenja njegove zamene u Arsenal. Već danima Engleska bruji da će to biti Brazilac Malkom iz Bordoa i da će njegov transfer koštati vengera oko 50.000.000 evra. Strateg Arsenala je potvrdio da će pojačanje sigurno doći, ali nije potvrdio i ime.

„Ako Sančez ode, moramo da dovedemo zamenu“, kratko je prokomentarisao Profesor.

U MOZZARTU su još aktivne kvote za transfer Aleksisa koje su se okrenule posle najnovijih vesti sa Ostrva. od 19.00 časova prelazak u Mančester Siti plaćamo kvotom 2,35 a do tada je bilo 1,60. Prelazak u Mančester Junajted se sada vrednuje koeficijentom 1,50 umesto dotadašnjih 2,80. Šta mislite?

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA! Obamejan se dogovorio s Arsenalom?! Kao najskuplji u istoriji

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018

Više izvora javlja da je Gabonac zamena za Aleksisa Sančeza..Arsen Venger je danas otvorio vrata transferu Aleksisa Sančeza i samouvereno najavio da će dovesti zamenu za Čileanca. I dok se već danima spekuliše da će talentovani Brazilac Malkom iz Bordoa zameniti Sančeza u transferu vrednom 50.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.