Mančester junajted je već krenuo u pregovore sa novim trenerom! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted je već krenuo u pregovore sa novim trenerom! (video)

Potenciraju to u emisijama jedne televizije u Engleskoj.

Televizija "beIN SPORTS" danas je objavila da je Mančester junajted već u pregovorima sa novim trenerom i da bi to mogao da bude Zinedin Zidan.

Pisali smo vam o tome da je Murinjo u velikoj opasnosti, posebno nakon današnjeg poraza od Vest Hema u gostima rezultatom 3:1, a i Zidan čeka kao zapeta pušta.

U emisiji nakon utakmice pričalo se o Zidanu kao potencijalnom nasledniku Mančester junajteda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i da su pregovori već počeli.

Zinedin Zidan već uči engleski, tako da nije teško zaključiti da bi vrlo brzo mogao na klupu "Đavola".

Da li će se to i desiti?

Sources close to beIN SPORTS are suggesting that Manchester United have had initial conversations with Zinedine Zidane pic.twitter.com/g5S2LehmVt

— Man Utd Videos ⚽️🎦 (@ManUtdVines) September 29, 2018
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.