Mali norveški klub poručio Realu iz Madrida: Ne damo vam teren za trening!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali norveški klub poručio Realu iz Madrida: Ne damo vam teren za trening!

Fudbaleri Reala iz Madrida će tek 9. avgusta u norveškom Trondhajmu igrati meč Superkupa Evrope protiv Sevilje, a već su se susreli sa problemom u Norveškoj.

Zinedin Zidan je, kako navode norveški mediji, tražio da njegova ekipa trenira na stadionu Malvika koji ima fenomenalnu travu.

Međutim, ovaj mali klub ih je odbio zbog 270 dece.

- Trening je planiran u isto vreme kao i naša fudbalska škola, tako da nije bilo moguće - rekao je drugi čovek Malvika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Frode Forbord, i dodao:

Foto: Tanjug/AP

- Nadamo se da će deca nešto naučiti u školi fudbala, da da jednog dana odu u madridski Real.

Real je navodno više zahtevao da treniraju na tom terenu, nego što su tražili. Čak im je i ponuđeno da deca gledaju taj trening, ali su odbili ponudu Malvika.

- Real nije želeo da budu prisutni gledaoci. Mi imamo 270 dece, tako da kompromis nije bio moguć. Ne bi bilo preterano zabavno da smo decu poslali kućama - rekao je Forbord.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zašto je mali Malvik "odjavio" veliki Real Madrid?

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 12:20

Norveški klub odlučio da ne dozvoli španskom gigantu da trenira na njihovom terenu uoči finala Superkupa Evrope. Šta je to važnije od slavnog Reala?..Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Sport..Real Madrid je klub koji zaslužuje veliko poštovanje i ima obožavaoce širom sveta. Iako bi "na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.