Norveška, deca važnija od Real Madrida

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norveška, deca važnija od Real Madrida

Zinedin Zidan je želeo da njegova ekipa trenira na terenu norveškog Malvika, ali su čelnici ovog kluba odbili zahtev, navodeći da je u tom terminu zakazan okupljanje 270 dece iz mlađih kategorija.
"Trening je planiran u isto vreme kao i naša fudbalska škola, tako da nije bilo moguće", rekao je drugi čovek Malvika, Frode Forbord.

"Nadamo se da će deca nešto naučiti u školi fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da da jednog dana odu u madridski Real", rekao je Forbord.
Real je, gotovo ultimativno, tražio da trenira baš na tom terenu jer je travnjak u sjajnom stanju.
"Jeste, tražili su, ali ne bi bilo preterano zabavno ni da smo poslali 270 dece kućama", rekao je Forbord.
Realu je ponuđeno da deca gledaju trening, ali da su čelnici madridskog kluba tražili da bude zatvoren za javnost.
"Real nije želeo da budu prisutni gledaoci. Mi imamo 270 dece, tako da kompromis nije bio moguć", rekao je Forbord.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mali norveški klub poručio Realu iz Madrida: Ne damo vam teren za trening!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016

Fudbaleri Reala iz Madrida će tek 9. avgusta u norveškom Trondhajmu igrati meč Superkupa Evrope protiv Sevilje, a već su se susreli sa problemom u Norveškoj...Zinedin Zidan je, kako navode norveški mediji, tražio da njegova ekipa trenira na stadionu Malvika koji ima fenomenalnu travu...Međutim,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.