Malaga ostala na dnu, Đirona nastavila seriju bez poraza

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malaga ostala na dnu, Đirona nastavila seriju bez poraza

Prazne puške na La Rosaledi.

Fudbaleri Malage i Đirone remizirali su rezultatom 0:0 u 21. kolu Lige Primere.

Malaga ni ovaj put nije uspela da pobedi, još od 10. decembra kada je u gostima savladala Real Sosijedad.

Domaćima je večeras dodatno otežao posao Ćori Kastro kada je 15 minuta pre kraja zaradio drugi žuti i automatski crveni karton.

Đirona je nastavila odličan niz bez poraza, četvrti meč u nizu, i ostala u trci za Ligu Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 28 bodova na osmom mestu na tabeli.

U narednom kolu, Đirona dočekuje Atletik Bilbao, dok Malaga gostuje direktnom rivalu u borbi za opstanak, ekipi Las Palmasa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Viljareal gleda ka Ligi šampiona, Baski nisu imali šta da traže na Madrigalu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2018

Žuta podmornica za poluvreme spakovala četiri gola Sosijedadu..Viljarealova Žuta podmornica zadržala je pobednički kurs koji bi sledeće godine mogao da je odvede i do Lige šampiona. Na stadionu El Madrigal domaća ekipa je bila ubedljiva protiv Sosijedad i slavila sa 4:2 u 21. kolu Primere...To...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.