Majstorović o dolasku u Partizan: Prvi put u karijeri da je sve prošlo kako treba

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorović o dolasku u Partizan: Prvi put u karijeri da je sve prošlo kako treba

“Znam da ću se boriti, da ću dati sve od sebe i da će mi parket biti jedino merilo”, kaže novi centar crveno-belih

Najbolji košarkaš Metalca iz Valjeva Đorđe Majstorović parafirao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Odlični centar će po drugi put obući crno-beli dres jer je kao junior bio član Partizana.

"Potpisao sam za Partizan i prvi put u karijeri  sve je proteklo onako kako treba", kaže za MOZZART Sport Majstorović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i nastavlja. "Zahvaljujem se bivšim saigračima i trenerima jer da nije bilo njih ne bi bilo ni mojih dobrih igara, a one su bile preporuka za Partizan. Dogovorili smo se na godinu dana sa  opcijom produžetka na još jednu godinu".

Beogradski klub uvek ima najviše ambicije. Sigurno će potajno želeti da se vrati i u Evroligu?

"Dobro, nismo razgovarali na tu temu, jer ni tim nije skroz oformljen. Za sebe znam da ću se boriti, dati sve od sebe i da će mi parket biti jedino merilo".

Sarađivaćete sa trenerom Aleksandrom Džikićem?

"Sviđa mi se kako radi i kako igraju ekipe koje vodi. Džile je bio još jedan od razloga zašto sam došao u Partizan", zaključio je na kraju razgovora Đole Majstorović.

Piše: Đurđe Mečanin;

Foto: MN Press.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.