Partizanov novajlija jedva čeka: Evrokup jači nego ikada!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov novajlija jedva čeka: ''Evrokup jači nego ikada!''

Crno-beli zvanično potvrdili transfer Đorđa Majstorovića iz Metalca, koji je danas i zvanično predstavljen u novom klubu.

Kako smo i objavili nešto ranije, Đorđe Majstorović je drugo pojačanje Partizana ovoga leta, posle prethodnog angažovanja reprezentativca Srbije Stefana Birčevića.

Majstorović (208cm) je zadužio crno-beli dres sa brojem 13, a ugovor sa Partizanom je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dve godine.

Posle obavljenih formalnosti, novi centar crno-belih se obratio novinarima, uz očekivanja od nove sezone i svog novog kluba.

''Ovo je za mene jedan veliki korak napred u karijeri. Nadam se da ću opravdati poverenje koje sam dobio od Partizana i da ću to poverenje na najbolji način vratiti igrama.

Ove sezone će Evrokup biti jači nego ikada. Radujem se što ću zajedno sa svojim novim saigračima biti u prilici da se borim za najtrofejniji srpski klub kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni'',
poručio je Majstorović.

Na kraju da podsetimo i da je Partizan danas završio još jedan važan posao, pošto je i sa Mihajlom Andrićem produžen ugovor na još dve godine.



Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danko Lazović u komšiluku!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Bivši fudbaler Partizana Danko Lazović karijeru nastavlja u susednoj Mađarskoj gde će braniti boje Videotona...Mađarski Videoton predstavio je u utorak novog napadača, srpskog internacionalca Danka Lazovića koji se posle šest meseci pauze vraća u takmičarski ritam...Strelac prvog gola za reprezentaciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.