Majstor-Jokiću dosta i poluvreme, Grifinova partija života! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor-Jokiću dosta i poluvreme, Grifinova partija života! (video)

Razbio je Kingse, otvorio trojkom drugo poluvreme i ostavio saigračima da završe posao. Neverovatni Blejk Grifini, Bobi i Teo zakucani za klupu...

Priča večeri stiže iz Detroita. Na kritike, Blejk Grifin je odgovorio učinkom karijere. Krilo Pistonsa je ubacio 50 poena i pogodio odlučujuće koševe u trileru u kome je domaćin srušio Filadelfiju nakon produžetka.

Pistonsi imaju perfektan skor 3-0 prvi put u poslednje tri godine, odličan start i mala personalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobeda za Grifina koji kako kaže poslednje dve godine stalno sluša kako je loš igrač. Embid je imao šansu, ali je promašio sa zvukom sirene, pobeda je ostala Pistonsima koji su iskoristili i odsustvo povređenog Bena Simonsa.

Dario Šarić je završio sa 14 poena, ali i promašio šut za pobedu u regularnom delu.

Blake Griffin ERUPTS for a CAREER-HIGH 50 PTS to propel the @DetroitPistons to the overtime victory at home! #DetroitBasketball #KiaTipOff18 pic.twitter.com/igYs2dRqVe

— NBA (@NBA) 24. октобар 2018.

Denver je očekivano savladao Sakramento, malo su se opustili u finišu, dozvolili rivalu da poraz učini podnošljivim. Nikola Jokić je ubacio 14 poena, imao 12 skokova, 6 asistencija, ali je igrao manje od dve četvrine, nije bilo potrebe.

Imali su +26 u trećoj četvrtini, igrali dobru odbranu, Jokić je dabl-dabl ostvario u prvom poluvremenu, onda je drugo otpočeo trojkom i posle toga je Džamal Marej preuzeo, 14 ode 19 poena postigao je u nastavku.

Nikola Jokic puts up 14 PTS, 12 REB, 6 AST to help the @nuggets secure the victory and move to 4-0 on the season! #MileHighBasketball #KiaTipOff18 pic.twitter.com/8xiLALHRXg

— NBA (@NBA) 24. октобар 2018.

Kingsi su na 4-0, još pobeda i izjednačiće rekord sa početka decenije kada su dobili pet pobeda na startu sezone. To neće biti lako u četvrtak igraju protiv Lejkersa na Pacifiku.

Bjelica je ubacio kao starter 10 poena, imao 3 asistencije i 2 skoka, Bogdan i dalje povređen.

Entoni Dejvis je leteo protiv Klipersa, "Obrva" je brojao do 34, imao 13 skokova i 5 blokada, gosti nisu imali rešenje, iako su Haris i Galinari iskombinovali 50 poena. Marjanović je igrao 62 sekunde, Teo ni toliko.

Mirotić je promašivao trojke, ali je meč ipak završio sa 18 poena, uz 12 skokova. Pelikansi su ukrali 12 lopti, na to dodajte očajan šut rivala za tri poena, jasno da gosti nisu imali nikakvu šansu.

Denver - Sakramento 126:112

Nju Orleans - LA Klipers 116:109

Detroit - Filadelfija 133:132 pr.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grifin posle 50: Godinama slušam kako sam loš...

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2018

Košarkaš Detroit Pistonsa Blejk Grifin briljirao je u pobedi nad Filadelfija 76ersa sa 50 poena, 14 skokova i šest asistencija. Posle tog meča, snažni krilni centar je izjavio da je naporan rad konačno došao na naplatu...Sjajni Amerikanac je rekordom karijere, kada u poeni u pitanju, održao Pistonse...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.