Majkl Medsen: Odrastao sam sa Srbima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Medsen: Odrastao sam sa Srbima

Holivudski glumac kaže da se uvek dobro provede u Beogradu i da je menadžeru dao zadatak da mu traži uloge u našoj zemlji.

Majkl Medsen ističe da je odrastao sa Srbima i da zbog toga volu Srbiju.

"Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je odatle došla i ljubav prema vašoj zemlji", rekao je Medsen za "Blic".

On koristi svaku priliku da boravi u Srbiji.

"Nekoliko puta sam bio kod vas. Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << put to sam učinio da bih promovisao film ' Along the Roadside ' u režiji Zorana i Vladimira Lisinca", rekao je ovaj glumac.

Na snimanju tog filma sarađivao je s Lazarom Ristovskim. I sprijateljio se s njim.

"Definitivno smo imali problem s razumevanjem na početku, ali to na kraju nije bilo toliko važno jer mi nije trebalo mnogo vremena da shvatim da je on dobar čovek", rekao je Medsen o Ristovskom, koji je njihovo prijateljstvo okarakterisao kao "dobro, ali kratkotrajno".

"Velika je on zvezda, ali ni ja nisam za bacanje. Nakon snimanja smo, nažalost, otišli svako svojim putem, svojim poslom i svojim životom" dodao je Lazar.

Tarantinov film

Medsen trenutno snima film s Kventinom Tarantinom " The hateful eight ". "Znate šta možete da očekujete od njega", izjavio je glumac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.