Majkl Medsen: Odrastao sam sa Srbima

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Medsen: Odrastao sam sa Srbima

Holivudski glumac kaže da se uvek dobro provede u Beogradu i da je menadžeru dao zadatak da mu traži uloge u našoj zemlji.

Majkl Medsen ističe da je odrastao sa Srbima i da zbog toga volu Srbiju.

- Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je odatle došla i ljubav prema vašoj zemlji - kaže Medsen za „Blic“.

On koristi svaku priliku da boravi u Srbiji.

- Nekoliko puta sam bio kod vas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Poslednji put to sam učinio da bih promovisao film „Along the Roadside“ u režiji Zorana i Vladimira Lisinca - kaže ovaj glumac.

Tarantinov film

Medsen trenutno snima film s Kventinom Tarantinom „The hateful eight“. „Znate šta možete da očekujete od njega“, kaže glumac

Na snimanju tog filma sarađivao je s Lazarom Ristovskim. I sprijateljio se s njim.

- Definitivno smo imali problem s razumevanjem na početku, ali to na kraju nije bilo toliko važno jer mi nije trebalo mnogo vremena da shvatim da je on dobar čovek - kaže Medsen o Ristovskom, koji je njihovo prijateljstvo okarakterisao kao „dobro, ali kratkotrajno“.

- Velika je on zvezda, ali ni ja nisam za bacanje. Nakon snimanja smo, nažalost, otišli svako svojim putem, svojim poslom i svojim životom - dodao je Lazar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majkl Medsen: Odrastao sam sa Srbima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2015

Holivudski glumac kaže da se uvek dobro provede u Beogradu i da je menadžeru dao zadatak da mu traži uloge u našoj zemlji...Majkl Medsen ističe da je odrastao sa Srbima i da zbog toga volu Srbiju..."Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.