Magičnog Moa niko ne može da zaustavi, Liverpul rutinski obrao trešnjice (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magičnog Moa niko ne može da zaustavi, Liverpul rutinski "obrao trešnjice" (video)

Fudbaleri Liverpula slavili su u susretu 34. kola na svom stadionu, protiv ekipe Bornmuta.

Četa Jirgena Klopa nastavila je sa dobrim igrama, sada su pred svojim navijačima savladali izabranike Edija Haua rezultatom 3:0 (1:0), a moglo je da bude i daleko gore po goste.

Poveli su već u sedmom minutu, strelac je bio Sadio Mane, koji je tako postao najbolje senegalski strelac u istoriji Premijer lige. Njegov pogodak pogledajte OVDE.

Ređali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se napadi Liverpula u nastavku, najopasniji su bili Mane i Salah, ali su sreća i Asmir Begović spasili goste katastrofe u prvih 45 minuta.

Slična slika i u nastavku, "Redsi" su nastavili da prete, a do novog gola dolaze u 69. minutu, strelac je bio Mohamed Salah.

Nestvarni Egipćanin je nastavio svoju seriju golova, došao je do cifre od 30 golova (9as) u Premijer ligi ove sezone, nakon briljantnog centaršuta mladog Arnolda. Desni bek Liverpula je poslao predivnu loptu ka Egipćaninu, koji beži čuvaru i glavom lobuje Begovića za 2:0 na "Enfildu".

Usledila je nešto bolja igra gostiju, ali je mreža Liverpula ostala netaknuta, da bi sve dileme u 90. minutu otklonio Roberto Firmino, svojim 15. golom u Premijer ligi ove sezone. Pukla je kontra, Oks je povukao, proigrao je potom Brazilca, koji se brzo namestio na udarac i matirao Begovića za konačnih 3:0 u Liverpulu.

Liverpul je sada treći na tabeli Premijer lige, sa bodom manje od drugoplasiranog Junajteda, ali i dve utakmice više od ekipe Žosea Murinja. Ono što je za "Redse" važnije, imaju 10 bodova više od petoplasiranog Čelsija, uz utakmicu više od "Plavaca". Bornumt na 11. mestu, sa 32 boda manje od današnjeg rivala i 10 više od Sotona, koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Opet Salah - pao je i Drogbin rekord, Liverpul melje redom! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2018

Mohamed Salah definitivno igra sezonu iz snova. Egipćanin je još jednom bio tvorac pobede Crvenih sa Enfilda, ovaj put protiv Bornmuta. Bilo je 3:0 za ekipu Jirgena Klopa u 34. kolu Premijer lige koja je nastavila poteru čak i za drugoplasiranim Mančester Junajtedom, koji, doduše ima dva meča manje....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.