Madrid - Stara mušterija izlazi Noletu na megdan

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid - 'Stara mušterija' izlazi Noletu na megdan

Crnogorac sa kanadskim pasošem Miloš Raonić biće naredni protivnik Novaka Đokovića na Mastersu u Madridu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je ime rivala sa kojim će se sastati u četvrtfinalu Mastersa u Madridu nakon poslednjeg meča osmiine finala koji su odigrali Miloš Raonić i Žo-Vilfred Conga.

Crnogorac sa kanadskim pasošem eliminisao je Congu u dva seta (6:4, 6:4) za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nešto više od 70 minuta igre o bez većih poteškoća.

Podgoričanin je iskoristio prvu brejk loptu u prvom gemu i odmah usmerio meč u pravcu koji mu odgovara, a u trećem gemu mogao je do još jednog brejka ali je Conga odbranio servis što mi nije pomoglo da ne izgubi set.

Kada u četvrtom gemu drugog seta Conga nije iskoristio dve brejk lopte sve je praktično bilo rešeno jer je već u narednom gemu Raonić napravio brejk i tako stavio tačku na pitanje pobednika.

Četvrtfinalni okršaj Miloša Raonića i Novaka Đokovića biće sedmi međusobni meč dvojice tenisera, a Srbin ima maksimalan učinak od čega je dva meča dobio na šljaci.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raonić sledeći izlazi “na crtu” Đokoviću

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016

Poslednji meč osmine finala Mastersa u Madridu dao je odgovor na pitanje ko će biti rival Novaka Đokovića u narednoj rundi takmičenja...Miloš Raonić pobedio je Žo-Vilfeda Congu (6:4, 6:4) i tako obezbedio dvoboj protiv najboljeg tenisera na svetu...Novak i Raonić igrali su do sada šet puta,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.