Madjarska u Lajpcigu pobedila Nemačku, Italija savladala Englesku

Izvor: Beta, 23.Sep.2022, 22:56

Madjarska u Lajpcigu pobedila Nemačku, Italija savladala Englesku

Fudbaleri Madjarske pobedili su večeras u gostima Nemačku sa 1:0, u meču petog kola Grupe 3 Divizije A Lige nacija.Pobedonosni gol za Madjarsku postigao je Adam Salai u 17. minutu.U istoj grupi Italija je kao domaćin pobedila Englesku sa 1:0.Jedini gol na meču postigao je Djakomo Raspadori u 68. minutu.Madjarska je prva u grupi sa 10 bodova, Italija je druga sa osam, Nemačka treća sa šest, a Engleska je na poslednjem, četvrtom mestu sa dva boda.U poslednjem, šestom kolu, Madjarska će dočekati Italiju, a Nemačka će gostovati Engleskoj.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska u Lajpcigu pobedila Nemačku, Italija savladala Englesku

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2022

Fudbaleri Mađarske pobedili su večeras u gostima Nemačku sa 1:0, u meču petog kola Grupe 3 Divizije A Lige nacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ukrajina ubedljiva protiv Jermenije u Ligi nacija

Izvor: Beta, 24.Sep.2022, 17:12

Fudbaleri Ukrajine pobedili su danas u Jerevanu selekciju Jermenije sa 5:0, u meču petog kola Grupe 1 Lige nacija B.Ukrajina je povela golom Oleksandra Timčika u 22. minutu, a tim rezultatom otišlo se na poluvreme.U nastavku golove za goste postižu Oleksandr Zubkov u 57, Artem Dovbik u 69. i 84....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.