Mačvanov tvit nova tema među Grobarima, šta se to dugo spremalo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 19:14

Mačvanov tvit nova tema među ''Grobarima'', šta se to ''dugo spremalo''? (foto)

Nije baš svima jasno na šta je konkretno mislio.

Sportska tema dana u Srbiji je odlazak Andree Trinkijerija sa mesta trenera Partizana.

Mnogi su iznenađeni ovakvim epilogom, naravno navijači Partizana su razočarani potezom italijanskog stručnjaka koji je ranije isticao da mu novac nije bio prioritet kada je odabrao Partizan, a u jeku brojnih reakcija navijača Partizana, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tviteru se oglasio i naš doskorašnji reprezentativac Milan Mačvan koji je nedavno doneo odluku da okonča igračku karijeru.

Citirao je Mutu Nikolića, ali je i nešto dodao, što je nateralo navijače Partizana da se dodatno zamisle.

''Što bi Muta rekao: 'sve je ovo normalno, nemoj da se čudite' ja bih dodao i očekivano, dugo se spremalo'', napisao je on.

Naravno, u komentarima su odmah počela pitanja na šta je tačno mislio...

-

-

Sto bi Muta rekao:”sve je ovo normalno,nemoj da se čudite” ja bih dodao i očekivano,dugo se spremalo

— Milan Macvan (@MilanMacvan13) June 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mačvan: Sve je ovo normalno i očekivano

Izvor: B92, 29.Jun.2020

Milan Mačvan oglasio se na Tviteru povodom odlaska Andree Trinkijerija iz Partizana...Italijanski stručnjak napustio je Partizan i postao je novi trener Bajerna...Veliki broj reakcija videli smo na društvenim mrežama od strane navijača Partizana, a sada se oglasio i bivši igrač...'Što bi Muta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.