Macari bi revoluciju - Nova fudbalska pravila?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macari bi revoluciju - Nova fudbalska pravila?

Trener Torina je došao na zanimljivu ideju.

Od ove sezone je VAR postao deo Serije A, ali sudije i dalje uspevaju da zabrljaju i greškama neretko odluče i pobednika.

Predsednik Torina Urbano Kairo je nedavno izjavio da bi trebalo dozvoliti trenerima da zatraže VAR ukoliko smatraju da je sudija doneo pogrešnu odluku.

Isto smatra i trener "Bikova" Valter Macari, koji ima još jednu ideju za FS Italije.

"Kairov predlog je da damo šansu trenerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da traže VAR? Mislim da bi to bilo veoma korisno, s obzirom šta se desilo na minuloj utakmici, bio bih za takvu opciju.

Ukoliko sudija napravi previd, koji klupa primeti, bilo bi pošteno da to mogu i da istaknu. Mislim da bi VAR bio od pomoći.

Kada već govorimo o promenana, pitao sam savez da uvedu pravilo četvrte izmene
", izjavio je Macari.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.