Ma šta se ovo desilo, Mitar od apsolutnog tragičara do heroja!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma šta se ovo desilo, Mitar od apsolutnog tragičara do heroja!

Heroj Fulama je Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrović je umalo postao tragičar Fulama, ali na njegovu sreću, postao je heroj u poslednjim trenucima.

On je danas u meču protiv Svonsija imao veliku priliku da donese nova tri boda svom timu par minuta ranije nešto što se to zaista dogodilo, ali nije mu pošlo za nogom pošto je promašio penal u samoj završnici utakmice.

Fulam je dobio penal u 88. minutu utakmice, Mitrović je suvereno došao da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izvede, ali je njegov šut zaustavio Vudman. I sam penal je bio diskutabilan.

Onda je došao do izražaja srpski inat. Mitrović je u 4. minutu nadoknade iskoristio centaršut sa desne strane, skočio visoko i poslao loptu od prečke u gol za veliku pobedu!

Na taj način, Fulam je prekinuo niz od tri utakmice u kojima nije pobedio.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitrović tragičar pa heroj

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 00:33

Fudbaleri Fulama savladali su na svom stadionu ekipu Svonsija sa 1:0, a jedini strelac je bio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. . Ekipa Fulama upisala je važnu pobedu nad Svonsijem u borbi za što bolji plasman...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.