Mitrović tragičar pa heroj

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović tragičar pa heroj

Fudbaleri Fulama savladali su na svom stadionu ekipu Svonsija sa 1:0, a jedini strelac je bio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.
Ekipa Fulama upisala je važnu pobedu nad Svonsijem u borbi za što bolji plasman u engleskom Čempionštipu, a u prvom planu bio je srpski napadač Aleksandar Mitrović.

Reprezentativac Srbije mogao je da bude tragičar za Fulam, pošto je promašio jedanaesterac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 88. minutu pri rezultatu 0:0.
Mitrović je uspeo da se iskupi u sudijskoj nadoknadi, pošto je u 94. minutu zatresao mrežu Svonsija i doneo Fulamu pobedu i tri boda.
Ekipa iz Londona zauzima treću poziciju na tabeli sa 60 bodova, pet manje od Lidsa, a devet manje od Vest Bromiča.
Mitrović je najbolji strelac drugog po rangu takmičenja u Engleskoj sa 23 postignuta gola. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikad moćnija poruka Fulama posle Mitrovićevog pobedonosnog gola! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020

Oduševljenje je jenjava od sinoć...Veoma važnu pobedu ostvarila je juče ekipa Fulama u 35. kolu engleskog Čempionšipa, u duelu sa Svonsijem, a junak je, po ko zna koji put bio Aleksandar Mitrović...Sam finiš meča bio je dramatičan, Mitrović je u 88. minutu promašio jedanaesterac, ali se iskupio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.