Ma kakvi Kristijano i Bejl, Hames je faca!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakvi Kristijano i Bejl, Hames je faca!

Ispraćen je ovacijama, a njegove brojke, iako je dočekan sa skepsom su odlične!

Real je lako stigao do prve pobede u sezoni, a meč je obeležio Kolumbijac. Postigao je dva gola, onaj makazicama je podigao publiku na noge.

Ispraćen je ovacijama, a red je da se setimo njegovog dolaska kada su ga mnogi posmatrali kao običan marketinški potez zbog koga je Di Marija morao da ode iz kluba.

Ipak, kada pogledate Hamesove brojke, one su impresivne. Odigrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 48 mečeva za Real, dao 19 golova i imao isto toliko asistencija. Uz to, ne izvodi penale i slobodnjake kao u Kolumbiji, inače bi učinak bio sjajan.

Hames je strpljivo radio i iako nije bio u timu protiv Hihona, našao se u startnoj postavi sinoć. Uspeo je da iskoči kao prvi pojedinac meča i danas je tema broj 1 u španskim medijima.

Očigledno, imaće važnu ulogu ove sezone, a rekao je da mu je gol makazicama treći najdraži i najlepši u karijeri. Prvi je, pretpostavljate onaj za Kolumbiju na Mondijalu protiv Urugvaja koji je i proglašen za najbolji u 2014. godini.

Izveštaj i golove sa sinoćnje utakmice možete videti ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.