Žuta podmornica sve jača

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žuta podmornica" sve jača

Viljareal doveo fudbalera Barselone.

Klub iz predgrađa Valensije ima visoke ambicije u novoj sezoni i žele da se uključe u borbu za sam vrh Primere.

Nakon dolaska Roberta Soldada, još jedan kvalitetan fudbaler je stigao na 'El Madrigal'.

Denis Suarez je novi fudbaler ekipe koju sa klupe predvodi trener Marselinjo.

21-godišnji fudbaler prošle sezone je igrao u Sevilji, kao pozajmljen igrač iz Barselone. On je  odigrao 31 meč i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2 gola za tim iz Andaluzije. Igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

Mladi reprezetativac Španije je karijeru započeo u Selti iz Viga. Nako toga je pojačao Mančester Siti, gde je dve godine igrao za omladinski tim 'Građana' i bio proglašen za najboljeg mladog igrača tog kluba.

Ipak,  nakon dve godine je napustio 'Etihad' i potpisao ugovor sa Barselonom. Tu je nastupao za B tim i na 36 mečeva postigao sedam golova i zabeležio 7 asistencija.

Katalonci ne žele tako lako da se odreknu talentovanog fudbalera, već će imati pravo, ukoliko budu želeli, da ga otkupe na kraju sledeće sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ma kakvi Mesi, Nejmar i Suarez, heroj Barse je Vermalen! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2015

Tomas Vermalen je junak Barselone! Prošle sezone malerozni Belgijanac odigrao je samo jedan meč za katalonskog giganta, morao je i da vrati medalju namenjenu osvajaču Lige šampiona, ali je dočekao svojih pet minuta. Prvak Evrope i Španije na svom terenu je uz dosta muke savladao Malagu sa 1:0 u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.