Ma kakav nastavak ABA, ovaj potez dovoljno govori šta će se desiti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 11:46

Ma kakav nastavak ABA, ovaj potez dovoljno govori šta će se desiti! (foto)

Nakon poteza Ljubljančana situacija nešto jasnija.

Sezona u Sloveniji je okončana, još uvek je neizvesno šta će biti sa ABA ligom, ali kako vreme odmiče sve je manje šansi da se timovi vrate na parket.

Zbog svega, uprava Cedevita Olimpije je rešila da se rastane sa trojicom košarkaša, Filipom Krušlinom, Andrijom Stipanovićem i Majkom Cirbesom.

Sva trojica su reprezentativci svojih zemalja, Krušlin je redovan u seniorskoj selekciji Hrvatske, Cirbes >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Nemačkoj, kao i Stipanović i reprezentaciji BiH, a imali su i veliku ulogu u ekipi iz Ljubljane ove sezone.

Krušlin je bio jedan od najstandardnijih u čitavoj ekipi sa 10 nastupa u Evrokupu i 21 u ABA ligi, u proseku je u regionalnom šampionatu beležio 6 poena i 1,6 skokova po nastupu.

Što se tiče Stipanovića, takođe 21 nastup u ABA ligi, u proseku je beležio 6,1 poena i 3,4 skoka, dok je Cribes na 20 nastupa u Jadranskoj ligi u proseku ubacivao 5,8 poena uz 3,1 skokova.

Kao što smo napisali, još uvek je neizvesno šta će biti sa regionalnim šampionatom, ali se čini da bi ovaj potez Cedevita Olimpija mogao da bude znak da nećemo gledati nastavak sezone.

Cedevita Olimpija se je s Filipom Krušlinom, Andrijo Stipanovićem in Maikom Zirbesom dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe.

Krule, Andrija in Maik, hvala za vse, kar ste napravili v dresu Zmajev! 💚🧡

Več na spodnji povezavi. #ZmajevoSrce

🔗: https://t.co/ppQumfMuqD pic.twitter.com/VNX0wMys4a

— Cedevita Olimpija Ljubljana (@KKCedOL) April 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj ABA sezone sve izvesniji

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2020

Hasan Martin na pragu Olimpijakosa, Džejms Mekadu se zahvalio Partizanu, Cedevita raskinula ugovore sa Majkom Cirbesom, Andrijom Stipanovićem i Filipom Krušlinom.. U manje od 24 časa klubovi su rekli svoje - sezona Jadranske lige se izvesno neće završiti na parketu i kraj je blizu. Podsetimo, u ponedeljak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.