Ma kakav Pogba, Perez spremio pravu bombu za navijače Reala!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Pogba, Perez spremio pravu bombu za navijače Reala!

Real Madrid će po svaku cenu pokušati da dovede jedno veliko pojačanje ovog leta.

Real je ovog leta vratio Alvara Moratu i Fabija Koentraoa, ali navijačima ''kraljevskog'' kluba, kao ni Florentinu Perezu, to nije dovoljno.

Svakog leta, u Madrid doleti barem jedna prava letnja bomba, a posle nekoliko neuspelih pokušaja, Perez je najbolje sačuvao za kraj - pokušaće da dovede Marka Veratija iz Pari sen Žermena.

Odavno je poznato da je sjajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Italijan velika želja Madriđana, ali je Verati zacementiran u ekipi Parižana jakim ugovorom kao i ulogom nezamenjivog organizatora igre.

Barselona i Real Madrid su u nekoliko navrata pokušavali da ga uvede da im se pridruži, ali je Verati izričito odbijao sve ponude.

Sada, Real Madrid sprema ozbiljan napad, pošto je ostao gotovo sigurno i bez Pola Pogbe, a prethodno je Barselona ukrala Andrea Gomeša, a Čelsi N'Golo Kantea.

Perez je spreman da ponudi 50 miliona evra, ali će i povisiti ponudu ukoliko bude bilo potrebe.

Real na sredini terena ima standardni trio Kasemiro-Modrić-Kros, kao i nezadovoljne igrača Hamesa Rodrigeza i Iska koji neće lako prihvatiti ulogu rezervista.

Nema sumnje, kraj leta biće još kako zanimljiv na ''Santjago Bernabeu''. Prvi mesec prelaznog roka prolazi tiho, a videćemo šta nas čeka u avgustu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.