Ma kakav Inter, Konte kupio fotelju!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Inter, Konte kupio fotelju!

Šta je istina o čitavoj priči između Intera i Kontea?

Antonio Konte ne pregovara sa Interom.

Naime, u ovim trenucima Spaletijev tim gubi od Bolonje, ako ne okrenu, intenziviraće se priče oko dolaska Kontea.

On je uhvaćen ispred sedišta Intera pre par dana, na pitanje novinara da li je tu zbog pregovora, rekao je da nema komentar.

Međutim, izgleda da je svrha bila drugačija.



"Koliko znam, bio je tu da uzme neku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fotelju za ženu, tu se pored Interovog sedišta na Korso Vitorio Emanuele, nalazi prodavnica. Da pregovara ne ide u sedište kluba, nego negde tajno, u sedištu kluba se potpisuje ugovor",
kaže poznati novinar Đanluka Di Marcio.

On tvrdi da Inter možda i pregovara tajno, ali da mora da se dogovori sa Čelsijem jer Konte je u sudskom sporu, zvanično je zaposlen i dalje u londonskom klubu i on ne bi smeo otvoreno da pregovara sa bilo kim drugim.

Ugovorom je vezan do narednog leta sa Čelsi koji ga je smenio prošlog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.