MURINJO NAPUŠTA ROMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:22

MURINJO NAPUŠTA ROMU!

Italijani pišu...

Roma igra neubedljivo u uvodu sezone u Seriji A. Utisak je malo popravila s dve uzastopne pobede uoči reprezentativne pauze, ali je posle osam kola tek deseta na tabeli, sa 10 bodova manje od lidera Milana.

Kako prenosi dobro upućeni italijanski novinar Đanluka Di Marcio, na kraju sezone će Žoze Murinjo da napusti Romu. Slavnom Portugalcu ugovor ističe poslednjeg dana juna sledeće godine, a novi uopšte nije opcija.

– Neće da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novog ugovora. To neće da se desi. Pregovori se ne nastavljaju, jer ih nikada nije ni bilo. Dve strane će da se rastanu u junu. Svakako, kada Murinjo postane slobodan, saudijski klubovi će ponovo pokušati da ga iskušaju. Ostaje da se vidi šta i sam Murinjo misli o svojoj budućnosti – da li će preuzeti neki novi klub u Evropi, ili će otići u Saudijsku Arabiju – napisao je Di Marcio.

Murinjo je Romu preuzeo leta 2021. Osvojio je premijernu Ligu Konferencije i tako postao prvi trener ikada sa sva tri evropska trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.