MRKELA UTUČEN ZBOG SMRTI KOSANOVIĆA: Imali smo fenomenalan odnos, zauvek će biti u našim srcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 17:49

MRKELA UTUČEN ZBOG SMRTI KOSANOVIĆA: Imali smo fenomenalan odnos, zauvek će biti u našim srcima

Direktor Vojvodine preminuo u 51. godini.

Smrt direktora Vojvodine Milana Kosanovića pogodila je sve u Crvenoj zvezdi, u kojoj je nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Vladana Milojevića ostavio dubok trag. Kao neko ko je sa "Kosanom" imao blistavu saradnju, najpre u Fudbalskom savezu Srbije, a potom i na Marakani je sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

- Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi. Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu - rekao je Mrkela.

Kosanović je nedavno otkrio da je zaražen korona virusom, međutim, stanje iskusnog stručnjaka se pogoršalo, morao je da bude hitno hospitalizovan. Najvažniju utakmicu nažalost nije dobio.

- Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obeležio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio deo mnogih uspeha, sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima - istakao je Mitar Mrkela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.