Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRDAKOVIĆ: Verujem u prolaz u drugo kolo

Fudbaleri Vojvodine igraju u četvrtak revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarskog MTK. 

Prvi duel u Budimpešti je završen bez golova, iako je srpski tim bio bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu. Na toj utakmici je u dresu Vojvodine debitovao jedan od najiskusnijih igrača u ekipi, Miljan Mrdaković, koji je imao jednu dobru priliku za gol i učestvovao je u nekoliko opasnih akcija svoje ekipe.
33-godišnji centarfor veruje da postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svi uslovi da se Novosađani plasiraju u narednu rundu i ističe da u timu vlada dobra atmosfera.
- Dočekujemo ih u najboljem mogućem raspoloženju. Atmosfera je vrhunska i svi igrači su maksimalno spremni, kao i stručni štab. Upoznali smo ih u prvoj utakmici tako da sada nema nikakvih iznenađenja. Iskreno verujem da će u njihovoj mreži biti golova, dok će naša da miruje – bio je optimističan Mrdaković.
Utakmica Vojvodina – MTK igra se u četvrtak od 20:30 časova na stadionu „Karađorđe“ uz besplatan ulaz.
 
The post MRDAKOVIĆ: Verujem u prolaz u drugo kolo appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrdaković: "Biće golova u mreži MTK"

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015

Fudbaler Vojvodine Miljan Mrdaković rekao je da veruje da njegova ekipa može da eliminiše mađarski MTK i plasira se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Prvi duel u Budimpešti je završen bez golova, iako je srpski tim bio bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu...Na toj utakmici je u...

Nastavak na Sportske.net...

Mrdaković: Prolaz bez primljenog gola

Izvor: B92, 08.Jul.2015

Fudbaleri Vojvodine igraju u četvrtak revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarskog MTK...Prvi duel u Budimpešti je završen bez golova, iako je srpski tim bio bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu...Utakmica Vojvodina - MTK igra se u četvrtak od 20:30 časova na stadionu...

Nastavak na B92...

Mađari večeras gostuju na Karađorđu

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2015, 06:42

Fudbaleri Vojvodine pokušaće večeras, pred svojim navijačima, da izbore prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u utakmici protiv mađarskog MTK...U prvom meču u Budimpešti pre nedelju dana nije bilo golova...Takav rezultat tera na oprez jer rivalu u Novom Sadu odgovara svaki remi sa datim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.