Mađari večeras gostuju na Karađorđu

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2015, 06:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađari večeras gostuju na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine pokušaće večeras, pred svojim navijačima, da izbore prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u utakmici protiv mađarskog MTK.

U prvom meču u Budimpešti pre nedelju dana nije bilo golova.

Takav rezultat tera na oprez jer rivalu u Novom Sadu odgovara svaki remi sa datim golom pa je za prolaz izabranicima trenera Zlatomira Zagorčića neophodna pobeda. Za to im je potrebna i podrška navijača pa je uprava kluba odlučila da ulaz na stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << večeras bude slobodan.

Šef stručnog štaba crveno-belih Zlatomir Zagorčić kaže da njegov tim ne očekuje lak posao u revanšu, ali da su svi spremni da odgovore izazovu.

"Način na koji smo igrali u drugom delu susreta u Budimpešti pravi je putokaz i za revanš i ubeđen sam da ćemo od prvog minuta delovati onako kako planiramo. Ostao je mali žal što već u Mađarskoj nismo realizovali neku od prilika koje smo stvorili, ali sam ubeđen da ćemo ovog puta u tome uspeti. Svi igrači biće spremni da konkurišu za sastav, izuzev Nina Pekarića, koji je, zbog povrede, i dalje van tima", kaže Zagorčić.

Blagajne novosadskog stadiona na zapadnoj tribini rade danas od 10h, a na istočnoj od 18h i na tim mestima svi zainteresovani mogu da podignu besplatne ulaznice. Utakmica počinje u 20.20h.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.