Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTREAL: Novak Đoković siguran u drugom kolu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u 2. kolu masters turnira Rodžers kup u Montrealu Brazilca Tomaza Belučija sa 6:3, 7:6 (7:4) i plasirao se u osminu finala.

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan na startu turnira, na kojem je kiša poremetila program, pa je meč odigran znatno kasnije od predviđenih 20 sati.
Posle trijumfa na Vimbldonu i mesec dana letnje pauze Đoković nije briljirao, ali je očekivano slavio protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nezgodnog Brazilca, četvrti put u isto toliko dosadašnjih duela.
Srpskom asu dugo je trebalo dok nije pronašao dobitnu kombinaciju, pravio je brojne greške, a nije ga služio ni servis, dok je raspoloženi i rasterećeni Beluči, trenutno 33. na ATP listi, odigrao možda jednu od najboljih partija u karijeri.
Žestoko se borio Brazilac, pokušavao je na sve načine da pomrsi račune favoritu i malo je nedostajalo da meč ode u treći set.
Đoković se ipak na vreme “sredio” i preciznim, efektnim udarcima u taj-brejku srušio otpor rivala posle sat i 50 minuta borbe.
Srpski teniser u osmini finala čeka pobednika sutrašnjeg susreta između Amerikanca Džeka Soka i Bugarina Grigora Dimitrova.
Masters u Montrealu igra se za ukupan nagradni fond od 4,17 miliona dolara, a titulu brani Francuz Žo-Vilfred Conga.
The post MONTREAL: Novak Đoković siguran u drugom kolu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković bez poteškoća do trećeg kola Montreala

Izvor: RTS, 13.Avg.2015, 00:02

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Montrealu. Kao što je bilo i očekivano, srpski teniser bio je bolji od Brazilca Tomaza Belučija sa 2:0 (6:3, 7:6). Naredni protivnik bolji iz duela Sok–Dimitrov. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.