”MOJ SIN GODINAMA ZLOSTAVLJA ŽENE”: Oglasila se majka Džeroma Boatenga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:09

”MOJ SIN GODINAMA ZLOSTAVLJA ŽENE”: Oglasila se majka Džeroma Boatenga!

Šokantne reči...
Džerom Boateng je jedna od glavnih tema u nemačkoj javnosti nakon što ga je majka optužila da godinama unazad zlostavlja žene.
Iskusni fudbaler i šampion sveta sa Nemačkom iz 2014. godine je pre nekoliko godina bio osuđen zbog nasilja nad ženom, uz kaznu od 1,8 miliona evra.
Ova presuda je doneta samo sedam meseci nakon što je Kasija Lenhart izvršila samoubistvo, pošto je završila ljubavnu vezu sa fudbalerom.
- Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene. Kasija Lenhart je oduzela sebi život, a on se još uvek ne suočava sa posledicama za svoje ponašanje - piše u dopisu njegove majke advokatima 2021. godine, u koji je uvid imao "Špigl".
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.