MNOGO NEDOSTAJAO PROTIV BUDUĆNOSTI: Evo kada će se Perperoglu vratiti na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO NEDOSTAJAO PROTIV BUDUĆNOSTI: Evo kada će se Perperoglu vratiti na teren

Grk nije igrao u derbiju kola.

Crvena zvezda je poražena od Budućnosti u drugom kolu ABA lige na svom parketu u reprizi prošlosezonskog finala regionalnog takmičenja. U ekipi crveno-belih je škripalo, pogotovo u odbrani, dok se u napadu osetio izostanak Stratosa Perperoglua.

Grk je meč sa Podgoričanima odgledao u civilu zbog povrede mišića noge i očekuje se da će brzo biti na raspolaganju treneru Milanu Tomiću. Perperoglu bi trebalo da bude spreman već za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel trećeg kola Evrolige sa Makabijem u Tel Avivu (četvrtak, 20:05), a u krajnjoj liniji za naredni meč u ABA ligi sa Krkom u Sloveniji, (nedelja, 20. oktobar).

Podsetimo, Budućnost je savladala Crvenu zvezdu u dvorani “Aleksandar Nikolić” rezultatom 89:81.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.