MNOGO JE KRVARIO,MOGLO JE DA BUDE TRAGIČNO: Pešić pričao o besanoj noći i drami Boriše Simanića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 13:30

MNOGO JE KRVARIO,MOGLO JE DA BUDE TRAGIČNO: Pešić pričao o besanoj noći i drami Boriše Simanića

Sve se na sreću dobro završilo.

Selektor Srbije Svetislav Pešić prokomentarisao je na danšenjem treningu sve detalje oko povrede Boriše Simanića zbog koje je košarkaš Srbije završio Mundobasket posle prve tri utakmice u Manili.

Simanić je hitno operisan zbog udarca koji je dobio laktom u bubrege, u završnici meča sa Južnim Sudanom u sredu. Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Svetskom prvenstvu.

Pogledajte kako je Boriša završio u bolnici pic.twitter.com/awBZZfyNJ1

— dedalaki (@dedalaki1) August 31, 2023

Ekipa je bila čitavu noć, skupila se i tražila se dodatna krv, jer nisu mogli da nađu. Krvario je dosta. Srećom sve je dobro. 
Moglo je da se završi vrlo tragično, da nije bilo te reakcije, da ga nisu odmah prebacili u hitnu pomoć, to bi bila, kako se kaže, loša vest. Ali, sve je dobro, sve se završilo - rekao je Pešić.

Ono što je u ovom trenutku najvažnije da je Simanić dobro i stabilno:

- Boriša je operisan i sada je u dobrom stanju. To je važno pre svega za njega, njegovu familiju, a i za nas. Boriša je naš igrač, omiljen je kod svih naših igrača i trenera, želim da mu pošaljem poljupce, zagrljaje da izdrži ovo još jedan dan što će biti kriza - zaključio je selektor Pešić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.