Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA borac pretukao vjerenicu jer mu je donijela pogrešnu hranu?!

MMA borac Džulijan Volas, koji se u oktagonu predstavlja kao “Julz the Jackal” ili Šakal Džulz, pretukao je svoju vjerenicu Džesi Džes, takođe MMA takmičarku, jer mu je donijela pogrešnu hranu iz prodavnice i pritom je kasnila 15 minuta?!

U pitanju su nudle koje nisu bile po Džulijanovom ukusu, pa je nasrnuo na djevojku i počeo da je bije.

Incident se dogodio u njihovom zajedničkom stanu u Sidneju.

Tetovirani borac, bijesan, optužio je vjerenicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i da ga vara i naredio joj da skine prsten ili će joj u suprotnom polomiti prste. Ona je u strahu počela da pakuje stvari, ali je to još više razbjesnilo Volasa koji je nastavio svoj pir. Pocijepao joj je majicu, udario u glavu i počeo da je davi.

Srećom, Džesi, i sama odlično utrenirana, uspjela je da se odbrani, uzvrati nasilniku i udari ga, a zatim pobjegne od njega.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.