Izvor: Beta Video, 03.Maj.2024, 12:55

Vladimir Orlić: Poseta predsednika Si Đinpinga je od istorijskog značaja

BEOGRAD - Narodni poslanik i donedavni predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimir Orlić, za Kinesku medijsku grupu izjavio je da je poseta predsednika Si Đinpinga ogromna čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog naroda. Prilog Kineske medijske grupe. (KMG)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja

Izvor: Danas, 03.Maj.2024

Predstojeća poseta predsednika Kine Si Đinpinga ogromna je čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.