MKG zbog povrede završio sezonu

Izvor: MVP.rs, 06.Okt.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MKG zbog povrede završio sezonu

Krilni košarkaš je povredio rame.

Majkl Kid-Gilkrist nema sreće sa povredama. On je na meču predsezone protiv Orlanda zaradio povredu ramena zbog koje će propustiti narednih šest meseci, te se verovatno neće vratiti na teren do kraja sezone.

Tako su Hornetsi doživeli veliki udarac pred start nove takmičarske godine, a Kida-Gilkrista i njegovu sjajnu igru, pre svega u defanzivi, teško će nadomestiti. Očekuje se da će zbog novonastale situacije Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Batum većinu svog vremena na terenu provoditi na poziciji niskog krila, dok će više minuta na poziciji beka šutera dobiti Džeremi Lemb, Troj Denijels i Pi Džej Herston.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.