Gradelovu povredu prouzrokovale veštice?

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradelovu povredu prouzrokovale veštice?

Tako barem kažu mediji u Obali Slonovače.

Maks Gradel će propustiti narednih 6 meseci u Premijer ligi. Fudbaler Bornmauta se povredio protiv Lestera u avgustu, a u pitanju su ligamenti kolena.

Nije prvi put da mu se dešava ova povreda, slična situacija je bila i 2013. godine.

Izvori iz Obale Slonovače kažu da su za obe povrede krive "veštice" iz njegove rodbine.

O čemu se radi?

Jedan deo rodbine mu se bavi veštičarenjem, a kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prvi put povredio koleno pre dve godine neposredno pre toga je bio u svađi sa ujacima i sestrama.

Kada su se pomirili, ovaj fudbaler se vratio na teren i kasnije osvojio Afrički Kup Nacija sa Obalom Slonovače.

Prema informacijama medija iz Obale Slonovače, do svađe je opet došlo sa sestrama, samim tim i do povrede ovog fudbalera.

Slučajnost?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MKG zbog povrede završio sezonu

Izvor: MVP.rs, 06.Okt.2015, 12:47

Krilni košarkaš je povredio rame...Majkl Kid-Gilkrist nema sreće sa povredama. On je na meču predsezone protiv Orlanda zaradio povredu ramena zbog koje će propustiti narednih šest meseci, te se verovatno neće vratiti na teren do kraja sezone...Tako su Hornetsi doživeli veliki udarac pred start...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.