MITROVIĆ UPAO U BALKANSKI TROUGAO: Srbin i Albanac kadnidati za veliki transfer, Hrvat odlučuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 17:29

MITROVIĆ UPAO U BALKANSKI TROUGAO: Srbin i Albanac kadnidati za veliki transfer, Hrvat odlučuje!

Zanimljiva situacija.

Aleksandar Mitrović, prvi strelac Čempionšipa sa 23 gola dovodi se u vezu sa brojnim klubovima sa Ostrva, a poslednji u nizu je Vest Bromvič Albion. Srbin je kandidat za potpis kluba iz Birmingema zajedno sa reprezentativcem tzv. Kosova Vedatom Murićijem, centarfora sličnog stila, koji blista u Fenerbahčeu.

Prethodno, VBA mora da uđe u Premijer ligu i na dobrom je putu ka tome vođen od hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića, koji na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da prelomi koga će da odabere narednog leta.

Interesantano, Mitrović i Murići su pre par meseci figurirali kao moguća pojačanja Totenhema, a navijači su dali prednost Srbinu.

Get a serbian tank like Mitrović in at Tottenham, not a kebab shop worker Muriqi.

— Alpha. (@AlphaMourinho) May 6, 2020

- Dovedite srpskog tenka u Totenhem, a ne prodavca kebaba Murićuja - glasio je jedan od Tvitova povodom ove vesti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.