MITRO IS ON FIRE: Novi pogodak Srbina i još jedan trijumf Al Hilala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 19:48

MITRO IS ON FIRE: Novi pogodak Srbina i još jedan trijumf Al Hilala (VIDEO)

Duel 17. kola šampionata Saudijske Arabije.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je gol u pobedi Al Hilala rezultatom 2:0 na domaćem terenu protiv ekipe Al Vehda u meču 17. kola elitne lige Saudijske Arabije.

Srbin je u 80. minutu postavio konačan reziultat, a prethodno je u u 20. minutu prvi gol za Al Hilal postigao Saud Abdulhamid. Napadaču Orlova ovo je 15. gol u 14 utakmica u najkvalitetnijoj ligi Saudijske Arabije, a samo je više od njega dao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Al Nasra Kristijano Ronaldo (16).

Another game, another goal for Aleksandar Mitrovic as he doubles Al Hilal's lead! 🔥#yallaRSL pic.twitter.com/m0iFOoQqMT

— Roshn Saudi League (@SPL_EN) December 15, 2023

Uz Mitrovića, koji je odigrao ceo meč, Sergej Milinković-Savić je u igru ušao tek u trećem minutu nadokande u drugom poluvremenu.

Al Hilal je sad na prvom mestu ima 47 bodova, 10 više od drugoplasiranog Al Nasra koji će meč ove runde igrati sutra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.