MITAR JE NOVI REKORDER! Napadač Srbije dva puta zatresao mrežu i ušao u istoriju - ZA TITULU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2022, 19:54

MITAR JE NOVI REKORDER! Napadač Srbije dva puta zatresao mrežu i ušao u istoriju - ZA TITULU (VIDEO)

Impresivno.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je dva gola za Fulam u meču protiv Lutona i stigao do cifre 43, to je rekord svih vremena u Čempionšipu. Dosadašnji sa 42 je držao Gaj Vitingem, fudbaler Portsmuta iz sezone 1992/93.

Ubedljivom pobedom 7:0 protiv Lutona na svom Krejven kotidžu potvrdio osvajanje titule u Čempionšipu i na najbolji mogući način se vratio u elitu.

Slavio je Fulam nestvarnim rezultatom, a pored Mitrogola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upisali su se Kerni, Tete, Karvaljo, Rid i Seri.

Podsetimo, Mutrović je odavno prestigao rekord ovog takmičenja ako se računa period posle 2004. godine kada je drugi rang engleskog fudbala reformisan i od kada nosi ime Čempionšip.

Fulam je posle 45 mečeva ubedljivo prvi na tabeli Čempionšipa, nedostižno prvi, tim iz Londona ima 90 bodova i neverovatnih 106 postignutih golova do sada u sezoni.

Naravno, najzaslužniji za sve to je Aleksandar Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mitrogol" za istoriju, postao rekorder Čempionšipa posle kanonade protiv Lutona

Izvor: RTS, 02.Maj.2022

Fulam je do vrha napunio mrežu Lutona – 7:0 u meču 45. kola Čempionšipa. Svoj 42. i 43. gol u sezoni postigao je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović i tako postavio rekord lige. Prvi je igrač koji je uspeo da postigne 43 gola u sezoni. . Ekipa Fulama još ranije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.