MIRKO, VELIKI SI ČOVEK: Nikolini potrebna hitna transplatacija, Ivanić nije časio časa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 11:49

MIRKO, VELIKI SI ČOVEK: Nikolini potrebna hitna transplatacija, Ivanić nije časio časa

Priložio je dres na licitaciju.

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić donirao je svoj dres sa potpisom kako bi se prikupio novac za lečenje Nikoline Kalinić (37) koja boluje od ciroze jetre i neophodna joj je hitna transplatacija.

Licitacija za dres fudbalera Crvene zvezde održava se na Fejsbuk grupi "Budi human - licitacije" i trajaće do srede. Ova objava je već pirkupila ogroman broj zainteresovanih, a prošlo je samo 18 časova od njenog objavljivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nikolini Kalinić (37) život se iz korena promenio u septembru 2023. godine kada biva hospitalizovana usled tegobe u vidu žute prebojenosti kože, vrtoglavice i osećaja malaksalosti, dešavalo se da joj se pojave i modrice na nogama.

Tada su doktori uočili poremećaj izgleda jertre, te je zbog težine opšteg stanja i bolesti organa u odsustvu definitivne dijgnoze primljena za transplantaciju jetre i stavljena na listu čekanja.

U novembru 2023. godine u toku hospitalizacije u Covid odeljenju klinike za infektivne bolesti dolazi do pada broja leukocita sa progresijom do agranulocitoze kada je došlo do razvoja neutropenije i prema odluci konzilijuma urađena je invazivna hematološka dijagnostika. Pristigao PH nalaz potvrdio je dijagnozu ciroze jetre.

Kako bi Nikolina nastavila sa uobičajenim životom i ozdravila potrebno je da što pre ode na transplantaciju jetre na klinici u inostranstvu, a s obzirom da su troškovi lečenja visoki , potrebna joj je pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija.

Sredstva su joj potrebna za transplantaciju jetre, putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Nikolinin život! Budimo humani!

Pomozimo Nikolini!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001811450-27

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun:

160-6000001812483-32

IBAN:

RS35160600000181248332

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.