MIRKO JE ZVEZDIN LIDER: Vidite SNIMAK kako je Ivanić matirao Stojkovića! A Kanga ušao - i ODMAH asistencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 19:42

MIRKO JE ZVEZDIN LIDER: Vidite SNIMAK kako je Ivanić matirao Stojkovića! A Kanga ušao - i ODMAH asistencija

Crveno-beli poveli.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju vode bitku na stadionu "Rajko Mitić" 164. Večiti derbi u okviru 30 kola Superlige Srbije.

Porto je iznenađujuće stigao do četvrtfinala Lige šampiona, i večeras (21.00) će se u Sevilji (zbog korona karantina u Portugalu) nameriti na Čelsi, koji je veliki favorit. Kvota na dvojku je 1,88, iks je 3,40, a kec čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Čelsi.

U ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoru vode crveno-beli sa 64 pobede naspram 47 trijumfa crno-belih.

Posle prvog poluvremena, uprkos nekoliko prilika na obe strane, ostalo je miroljubivih 0:0.

U drugom poluvremenu vrlo brzo je viđen pogodak.

Igrao se 58. minut, Gelor Kanga koji je ušao u igru na poluvremenu odlično je izveo korner, a najbolje se u šesnaestercu Partizana snašao Mirko Ivanić.

Zvezdin ofanzivac još jednom pokazuje da je ove sezone pravi predvodnik crveno-belog tima.

Pogledajte i sami taj gol:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.