MINHEN: Tipsarević bez plasmana u polufinale

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINHEN: Tipsarević bez plasmana u polufinale

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Minhenu pošto je u četvrtfinalu izgubio od Nemca Danijela Brandsa sa 2:1 u setovima – 6:3, 4:6, 6:4.
(FOTO: tennisworldusa.org)
Deseti reket sveta nije opravdao ulogu glavnog favorita na turniru. Igrao je daleko ispod mogućnosti, napravio bezbroj neiznuđenih grešaka, što je Brands, trenutno 69. na ATP listi, umeo da iskoristi.
Tipsarević je tako nastavio seriju razočaravajućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rezultata ove sezone. Bez samopouzdanja i koncentracije samo je povremeno pretio tri godine mlađem Nemcu, ne uspevajući da uhvati željeni ritam i pruži dostojan otpor.
U prvom međusobnom duelu Tipsarević je zasluženo poražen posle 103 minuta igre.
Brands se u borbi za finale sastaje sa zemljakom Filipom Kolšrajberom, koji je ranije danas pobedio Viktora Troickog sa 6:3, 7:6 (7:3).
Turnir u Minhenu igra se za nagradni fond od 467.800 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević u četvrtfinalu poražen od Brandsa

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Maj.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspio da se plasira u polufinale ATP turnira u Minhenu pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Nijemca Danijela Brandsa sa 2:1 u setovima 6:3, 4:6, 6:4. Deseti reket svijeta nije opravdao ulogu glavnog favorita na turniru. Igrao je daleko ispod mogućnosti, napravio...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.