MILOŠEVIĆ BESAN NA UEFA: Ova odluka je katastrofa za Partizan, mi smo na gubitku

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 17:28

MILOŠEVIĆ BESAN NA UEFA: Ova odluka je katastrofa za Partizan, mi smo na gubitku

Crno-beli će u kvalifikacijama za Ligu Evrope igrati samo po jedan meč.

UEFA je na današnjem sastanku odlučila da se ovog leta u kvalifkikacijama za evropske kupove igra samo po jedna utakmica, dok bi domaćin svake bio određen žrebom.

Trener Partizana Savo Milošević razočaran je ovakvom odlukom i smatra da su crno-beli žestoko pogođeni odlukom UEFA i da su na gubitku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Konačno se nastavlja i Premijer liga, a već prvog dana - derbi! Mančester Siti čeka Arsenal (21.15). Domaćin želi da sačuva drugo mesto, dok Tobdžije jure bar plasman u Ligu Evrope na kraju za njih očajne sezone. Kec je 1,38, dupla šansa X2 3,00, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal.

 - Otkako sam došao u klub, dešavaju se neke sve gore i gore stvari po Partizan. S obzirom na to da smo konačno uspeli da zadržimo ekipu na okupu, odluka da se igra samo jedna utakmica u kvalifikacijama i to da će se domaćinstvo određivati žrebom je katastrofa po nas. To nam nikako ne odgovara. Razumem da su ljudi iz UEFA tražili neko najprihvatljivije rešenje u ovoj situaciji, ali za Partizan ovo je katastrofa - tvrdi Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.