MILOJEVIĆ VIŠE NEGO JASAN: Nismo iskoristili šanse, primili gol i to je to

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ VIŠE NEGO JASAN: Nismo iskoristili šanse, primili gol i to je to

Crveno-bele već u nedelju očekuje gostovanje u Subotici.

Fudbaleri Crvene zvezde prošli su dug put u Ligi Evrope, od prvog kola kvalifikacija, pa do 1/16 finala. Ipak, u prvoj rundi nokaut faze, od ekipe Vladana Milojevića bolji je bio moskovski CSKA. U dva meča dat je samo jedan gol, što je ipak bilo dovoljno za prolaz dalje.

- Moram da budem zadovoljan. Uvek možete da postavite veće ciljeve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali mislim da smo u Evropi ove sezone igrali dosta dobro - rekao je Milojević posle meča na "VEB areni" u Moskvi i nastavio u sličnom tonu.

- Postojala je velika želja da prođemo i dali smo sve od sebe. Bilo je mnogi emocija posle meča u svlačionici, ali i to je fudbal. Uvek sam uz svoje igrače i oni su najbolji. Iz svakog meča izvlačimo smo pouke, rastemo kao tim. Nekada presudi jedna greška, ali iskustvo se stiče kroz igranje utakmica, a ne gledanjem. Imali smo više pravih prilika iz kojih morate da date gol. Nismo ih iskoristili, primili smo ga i to je to.

Golu Alana Džagoeva prethodilo je igranje rukom Marija Fernandesa, ali Milojević u tome nije tražio opravdanje.

- Sudija je tako odlučio i treba to tako i prihvatiti. To je i najmanje važno, valjda je fudbal lep i interesantan jer ima grešaka i na našu štetu i na štetu rivala. Fudbal je igra.

Prokomentarisao je strateg crveno-belih i suze Aleksandra Pešića koji je u 81. minutu propustio odličnu priliku.

- Igrači su živa bića, prorade emocije, treba biti veliki i u porazu. Treba se okrenuti novim utakmicama, drugim ciljevima. Važno je izvući pouku.

Pročitajte i:

Na kraju, Milojević je dobio i aplauz ruskih novinara, jer nije želeo da traži alibi ni u ruskoj zimi.

- Nismo navikli na mraz, ali smo se prilagodili utakmici. Nismo obraćali pažnju. Zadovoljan sam sezonom. Dosta dobro smo odigrali u Evropi, ponosan sam na igrače i klub da smo se vratili na veliku scenu. Ovo je bio iskorak da se vratimo među evropske velikane i samo početak vraćanja našeg kluba na pravi put. Imamo armiju navijača, imali smo i najveći prosek gledanosti u Ligi Evrope. Meni i ovoj generaciji je drago što smo napravili ovaj rezultat.

Već u nedelju (13.00), Zvezda će nastaviti takmičenje u Superligi Srbije, gostovanjem u Subotici, Spartaku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mnogi su hvalili Boaćija, Kangu, ali ovaj momak je bio Zvezdino ''suvo zlato'' u Evropi (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018, 11:18

Crvena zvezda se sinoć oprostila od evropske scene, gde je ove sezone boravila još od kraja juna prošle godine. Utisak je da je mogla još dalje, još više, ali, malo je nedostajalo....Sinoćnji minimalni poraz u Moskvi bio je veoma bolan za ekipu Vladana Milojevića, pogotovo imajući u vidu neiskorišćene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.