MILJENIK GROBARA POBUDIO NADU: ”Oduvek sam znao da ću se vratiti u ovu zemlju”

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 17:18

MILJENIK GROBARA POBUDIO NADU: ”Oduvek sam znao da ću se vratiti u ovu zemlju”

Dobro ga pamte...

Navijačima Partizana je u najlepšem sećanju ostao brazilski fudbaler Leonardo da Silva Souza i opet bi ga rado videli u svojim redovima, a on im je poslao zagonetnu poruku, koja je podgrejala nade mnogih od njih da bi uskoro opet mogli da ga vide u crno-belom dresu.

Leonardo je podelio je snimak sa 152. večitog derbija, u kom je on bio junak ponede.

- Oduvek sam znao da ću se jednog dana vratiti u ovu zemlju. Ponosan sam što mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem da sam na ovom mestu proživeo najbolje trenutke u karijeri - napisao je Brazilac.

On se prisetio još jedne sjajne epizode u najvažnijoj utakmici u srpskom fudbalu, kada je na terenu Crvene zvezde bio strelac gola u pobedi od 3:1, a koji je proslavio sa najvatrenijim pristalicama Partizana.

- Utakmica koja je ostala u mojim uspomenama i srcu - napisao je.

On poslednjih godina igra za niželigaše u Brazilu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.