Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆU I PARTIZANU AZ PODIGAO MORAL: ‘Vratio’ se Fabrisio, Abu neizvestan za Radnički…

Jedna pobeda menja sve ili bar može da promeni tok dešavanja… Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je pobeda nad AZ Alkmarom prvom kolu u Lige Evrope podigla moral ekipe.

Partizan je u četvrtak slavio sa 3:2 u evropskom takmičenju, a u nedelju u 19 časova igra sa Radničkim u 10. kolu Superlige. Bilans u dosadašnjem delu šampionata im je pet pobeda i tri poraza, uz meč manje.
- Ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana u nedelju čeka još jedna utakmica u Superligi, kojoj pristupamo sa velikom ozbiljnošću, kao i svakoj narednoj koja sledi. Utakmica protiv AZ Alkmara je svakako podigla moral ekipe i ujedno vratila igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio datu šansu. Na njemu je da nastavi da sa dobrim i kvalitetnim nastupima kao u četvrtak – rekao je Milinković i analizirao narednog rivala.
- Ono što je karakteristično za ekipu niškog Radničkog je izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih igrača. Napravili su dobar start u sezoni i biće nam ozbiljan takmac – rekao je Milinkovć i naglasio da Abubakar Umaru, najbolji igrač prvog kola Lige Evrope, možda zbog povrede ramena neće igrati na meču sa Nišlijama.
- Osim Abubakara, koji ima lakšu povredu ramena, svi ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Videćemo po dogovoru sa medicinskom službom da li će on biti spreman za nedelju ili će se odmarati – rekao je Milinković.
Iz Partizana je i danas stigla jedna jako zanimljiva izjava, ali i objašnjenje Žileta šta se sve vrzmalo u njegovoj glavi po okončanju derbija…
Trener radničkog ima recept za uspeh protiv partizana, proverite šta namerava da uradi…
The post MILINKOVIĆU I PARTIZANU AZ PODIGAO MORAL: ‘Vratio’ se Fabrisio, Abu neizvestan za Radnički… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: "Nišlije su ozbiljan takmac"

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2015

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da će niški Radnički biti ozbiljan takmac ali da je pobeda nad AZ Alkmarom podigla moral njegovim igračima koji će učiniti sve da dođu do nova tri boda u Superligi...Nakon poraza u 149. "večitom derbiju" a potom i pobede koju su ostvarili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.