MILAN ZAVRŠAVA NOVI MEGATRANSFER Poljska haubica stigla na medicinske preglede

Izvor: Press, 23.Jan.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN ZAVRŠAVA NOVI MEGATRANSFER Poljska haubica stigla na medicinske preglede

Ono o čemu se dugo spekulisalo je sada dobilo zvaničnu potvrdu, Kšištof Pjatek je stigao u Milan.
Foto:Blic
Poljskog napadača iz Đenove su za prelazak u "rosonere" preporučili golovi, a kamere su snimile njegov dolazak kako bi odradio medicniske testove. Dugo je napadač bio prvi strelac prvenstva, a nakon 20 odigranih kola je upisao 13 pogodaka.

Pjatek bi mogao da debituje već >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u subotu (20.30) u derbiju kola protiv Napolija. Podsetimo, u prethodnom kolu se prvo zimsko pojačanje "rosonera" Lukas Paketa predstavio na sjajan način, a jedan njegov potez, koji se viđa "samo" na igrici, pokazao je zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih driblera na svetu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.