Pjontek menja Iguaina u Milanu, Đenovi 35 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjontek menja Iguaina u Milanu, Đenovi 35 miliona

Poljski golgeter Krištof Pjontek doputovao je u Milano na lekarske preglede kako bi završio transfer iz Đenove u Milan za 35 miliona.

Pjontek je sa "roso-nerima" dogovorio ugovor do 2023. godine i očekuje se da debituje u subotu protiv Napolija na San Siru u utakmici Serije A.

Istovremeno, 23-godišnji fudbaler u Milanu menja Gonzala Iguaina koji je, takođe danas, otputovao za London na finalizaciju pozajmice sa Čelsijem.

Pjontek je ove sezone, tek što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je došao u Đenovu iz Krakovije za četiri miliona, postigao 19 golova na 21 utakmici u Kupu i prvenstvu Italije.

Stigao je i da se za samo dve utakmice za reprezentaciju Poljske upiše u strelce, protiv Portugalije (2:3) u Ligi nacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.