MILAN KRENUO U AKCIJU: Roso-Neri našli ZAMENU za Donarumu! Na San Siro STIŽE reprezentativac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN KRENUO U AKCIJU: Roso-Neri našli ZAMENU za Donarumu! Na San Siro STIŽE reprezentativac!

Višestruki prvak Italije krenuo u renoviranje tima.

Sve je izvesnije da će Milan u letnjem prelaznom roku ostati bez prvog golmana Đanluiđija Donarume. Prvi čuvar mreže kluba sa San Sira, uprkos produženju ugovora sa italijanskim velikanom, nalazi se na meti Pari sen Žermena.

BIO JE U KONKURENCIJI ZA GOL GODINE! Bivši igrač Partizana izveo MAJSTORIJU u komšiluku! (VIDEO)

NIKO KAO ON: Kejn je postavio NOVE standarde u Evropi (FOTO)

#ForzaMilan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #ACMilan #Milan #Rossoneri Exclusive updates on Reina's possible move to AC Milan https://t.co/WYcTzX0VG6

— AC Milan Fans (@ACMilanNewsOnly) December 26, 2017

Stigla nova ponuda za Tošića, i to iz Premijer lige

Njegov agent Mino Rajola ušao je u rat sa čelnicima najvećeg razočarenja Serije A, o čemu svedoči i koketiranje sa pariškim Svecima.

Ni rukovodstvo kluba sa San Sira ne sedi skrštenih ruku, pa je kao glavnu metu u letnjoj pijaci označilo Pepea Reinu. Reprezentativac Španije ne želi da produži ugovor sa Napolijem, pa bi posle Barselone, Liverpula i Bajerna, uskoro mogao da zaigra za još jednog bivšeg prvaka Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.