MILAN DESETKOVAN I ZAMALO POBEĐEN: Kesijev penal u šestom minutu nadoknade spasao rosonere poraza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 23:59

MILAN DESETKOVAN I ZAMALO POBEĐEN: Kesijev penal u šestom minutu nadoknade spasao "rosonere" poraza (VIDEO)

Jako slaba partija Piolijevog tima.

Fudbaleri Milana igrali su nerešeno u 25. kolu Serije A sa Udinezeom. Gosti iz Udina su vodili na San Siru sve do poslednjeg minuta, a onda je Kesi izjednačio na 1:1.

Prvo poluvreme je prošlo bez ikakvih šansi sa obe strane. Milan bez nekoliko standardnih prvotimaca poput Ibrahimovića, Čalhanoglua, Benasera, Kalabrije, jednostavno tim nije uspevao da stvori ozbiljniju akciju i pored dominacije u posedu.

Slično je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo i u drugom poluvremenu, mada je tim Stefana Piolija bio malo konkretniji. Ipak, sve se srušilo u 68. minutu kada je Bekao pogodio glavom posle kornera. Jako slabo je reagovao Donaruma kome je igrač Udinezea postigao gol iz skoka sa preko 10 metara.

Do isteka 90 minuta je ostalo 1:0 za goste, ali je kakvu-takvu utehu doneo Kesi sa 11 metara u šestom minutu nadoknade. Bez obzira na to, ovo je već gotovo siguran oproštaj od titule za Milan. Ukoliko Inter slavi u četvrtak nad Parmom, "Rosoneri" će kasniti šest bodova u odnosu na gradskog rivala, koji se nalazi na prvom mestu.

Ostali rezultati dana u Seriji A:

Sasuolo - Napoli 3:3

Atalanta - Krotone 5:1

Benevento - Verona 0:3

Fiorentina - Roma 1:2

Đenova - Sampdorija 1:1

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.