MIJAILOVIĆ SE OGLASIO O STATUSU ŠĆEPANOVIĆA: Javnost očekuje više od ovoga - Tu nema kompromisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 12:58

MIJAILOVIĆ SE OGLASIO O STATUSU ŠĆEPANOVIĆA: "Javnost očekuje više od ovoga - Tu nema kompromisa"

Krivica spala na trenera.

Predsednik Partizan Ostoja Mijailović izjavio je za Sport Klub da se kompromisi neće praviti kada je u pitanju status trenera Vlada Šćepanovića, zato što javnost očekuje znatno bolje rezultate od dosadašnjih. Ostanak Šćepanovića na klupi doveo se u pitanje posle izgubljenog meča od Burga u sredu u Beogradu (89:76). Crno-beli su još jednom prikazali izuzetno lošu igru i doživeli treći poraz u prvih pet kola Evrokupa.

- Znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas glavna tema svima trener, treba i njega razumeti, ne sporim da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga, da ne pravimo kompromise bilo koje vrste već da se borimo da najtrofejniji srpski klub bude prvi - rekao je Mijailović za Sport Klub.

Ambicije kluba iz Humske su jasne.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

- Dosta loših stvari nas prati od početka sezone, povrede ključnih igrača, a sada većina stručnog štaba je zaražena koronom. Ipak, posle fantastične prošle sezone, naš cilj je bio sačuvati ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude da prodamo nekoliko igrača, nismo to dozvoli zato što želimo trofeje.

Osvrnuo se prvi čovek Partizana i na dešavanja između dve sezone.

- Iako je bilo izazova da igramo FIBA Ligu šampiona a ne Evrokup, a svima nam je poznato da je FIBA nudila bolje finansijiske uslove, ipak smo se opredelili za Evrokup. Većina navijača je bila za to takmičenje. Danas su nam ruke vezane za mnogo stvari, nema puno prostora da se zaradi novac u košarci, kao što je bilo prošlih sezona, ali nastavljamo da se borimo dokle god budemo mogli - zaključio je Mijailović u razgovoru za Sport Klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.