MIHAILOVIĆ I SUDIJE OSTAVILE MORNAR NA JEDNOJ POBEDI: Budućnost posle drame slavila u crnogorskom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 21:45

MIHAILOVIĆ I SUDIJE OSTAVILE MORNAR NA JEDNOJ POBEDI: Budućnost posle drame slavila u crnogorskom derbiju

Imaće gosti primedbe.

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar u "Morači" sa 103:100 posle produžetaka u utakmici 15. runde ABA lige.

Tim iz Bara je bio veoma blizu tek druge pobede u regionalnom takmičenju, ali su na kraju upisali 13. neuspeh.

Pravu dramu gledali smo u Morači. Pri rezultatu 85:86, napad su imali domaći. Ferel je promašio trojku, ali je do ofanzivnog skoka došao Mihailović kojeg je faulirao Aleks Gavrilović. Bek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Budućnosti je bio polovičan sa linije penala da bi nakon toga ostalo četiri sekunde za Mornar da krenu po pobedu. Veders je bio evidentno fauliran pri pokušaju šuta, ali su sudije ostale neme i usledio je produžetak. Nisu urodile plodom ni žalbe sa klupe Mornara.

U dodatnih pet minuta bolje su se snašli domaći i upisali devetu pobedu.

Najbolji kod pobednika je bio Vladimir Mihailović koji je ubacio 27 poena, Pol je imao 19. Dan-Martin je postigao 21, a Veders poen manje u redovima Mornara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.